Etableret i 1883

Kører i hele Europa

Dansktalende chauffører

Minibus med god komfort til mindre selskaber

Hos Comfort Tours i Odense på Fyn tilbyder vi kørsel i minibus i både indland og udland. Vi gør altid vores bedste for at give jer en skøn tur fyldt med gode oplevelser. 

Vi har desuden dansktalende og erfarne chauffører og øvrigt personale, som også kan hjælpe med at arrangere ture, anbefale restauranter og meget mere. I vores minibus får I meget mere end blot transport – I får gode oplevelser.

Her er alt hvad I skal vide om vores minibus

Ved leje af bus er I sikret en luksuriøs og eksklusiv minibus. I bussen er der god plads samt borde og fadølsanlæg. 

Vores dygtige og imødekommende personale tilbyder god service, ligesom der også er mulighed for servering undervejs, hvis det ønskes. Vi tilpasser busturen helt efter jeres ønsker og behov.

Vores minibus er særligt velegnet til mindre selskaber, f.eks. 9 personer eller 12 personer, der ønsker en mere intim rejse, men med samme gode service, som vi tilbyder i de større turistbusser.

Kontakt os for mere information om leje af busser

Hvad koster det at leje en minibus med chauffør? Vi hører meget gerne fra jer, hvis I ønsker mere information om priser, muligheder, destinationer eller andet. I kan altid ringe eller skrive, hvis I ønsker af bestille en minibus til jeres udflugt eller rejse.

I kan med fordel kontakte os allerede i dag på telefon: 66 11 10 04 eller mail: info@comforttours.dk, så vender vi tilbage lige så hurtigt vi kan.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din næste bustur!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Firma

​Comfort Tours ApS

CVR: 34602085

kontakt

​TELEFON: 66 11 10 04

​E-MAIL: INFO@COMFORTTOURS.DK