Etableret i 1883

Kører i hele Europa

Dansktalende chauffører

Busselskab med fokus på jeres ønsker og behov

Comfort Tours er et busselskab med base i Odense på Fyn, der har mange års erfaring med buskørsel. Vi tilbyder alle former for ture i både indland og udland – vi kører i hele Danmark og Europa. Vi har stor erfaring med at skabe den gode bustur/busoplevelse. Vælger I at køre med vores busselskab, kan du bare læne dig tilbage og nyde turen – vi står nemlig for alt det praktiske og servicering.

Vi tilbyder bustransport med forskellige slags busser

Vores busselskab tilbyder alle former for bustransport og vi råder over mange forskellige typer af busser, herunder:

Vores busser er udstyret med borde og fadølsanlæg, og der vil selvfølgelig være servering undervejs, hvis dette ønskes.​

Derudover har vi en række engagerede og veluddannede medarbejdere, der sætter en ære i at sørge for, at I får god busservice.

Vi kan også arrangere guidede ture, entreer, restaurantbesøg osv. Hos os får I luksus for alle pengene – tilpasset jeres ønsker og behov. Derudover går vi meget op i, at en aftale er en aftale. Derfor kan du altid forvente, at vi kommer til tiden og overholder tidsplanerne. Som busselskab sigter vi efter at tilbyde mere end blot transport – vi tilbyder oplevelser med bus.

Kontakt jeres busselskab for en god og billig pris på kørsel

Har I spørgsmål, eller ønsker I at høre mere om vores busselskab, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi oplyser jer gerne om priser, muligheder, faciliteter og meget mere, når det kommer til privat buskørsel.

Kontakt os på telefon: 66 11 10 04 eller mail: info@comforttours.dk, så vender vi tilbage til jer lige så snart vi kan.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din næste bustur!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Firma

​Comfort Tours ApS

CVR: 34602085

kontakt

​TELEFON: 66 11 10 04

​E-MAIL: INFO@COMFORTTOURS.DK